Van Hulzen Verzekeringen analyseert uw verzekeringsbehoeften

Elke dag loopt u risico op schade. U kunt zich natuurlijk niet voor alle schade verzekeren, maar welke schadeverzekering heeft u dan wel nodig?
Schade is een breed begrip. De mogelijke verzekeringen waarbij wij u van dienst kunnen zijn lopen uiteen, zoals:

 • Woonhuis-/opstalverzekering
 • Glasverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Auto-, Motor- óf Bromfiets/scooterverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Recreatieverzekering: zoals Reis- en/of Annuleringsverzekering, Caravanverzekering, Camperverzekering e.d
 • MKB-/bedrijfsverzekering
Welke verzekering past bij mij?

Uw belangen behartigd

Zéker zo belangrijk is dat wij naast het adviseren en bemiddelen ook uw belangen behartigen in geval van een schade. Uw schademelding legt u aan ons voor waarna wij voor u de communicatie en correspondentie voeren met betrokken partijen zoals verzekeraars, tegenpartijen, schade-experts en andere instanties. 


Naast het behartigen van uw afgesloten verzekering(en), helpen wij u dus ook in geval van onverhoopte schade! Meldt dit rechtstreeks bij ons. Wij zorgen voor correcte afhandeling.

Regel meteen uw schadeverzekeringen

"Coronavirus"

De Coronacrisis stelt onze samenleving momenteel voor grote uitdagingen. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied.

Begrijpelijk ontstaan er veel vragen. Wellicht vindt u op de websites, zoals van de 'Overheid, het RIVM, W.H.O. ("World Health Organization"), het UWV of het KvK Coronaloket', het gewenste antwoord of informatie.

Heeft u echter vragen omtrent het Coronavirus aangaande uw verzekeringen welke wij voor u behartigen? Laat het ons dan weten.

Transparante kosten

Bij Van Hulzen Verzekeringen berekenen wij geen extra bemiddelingskosten. U betaalt de afgesproken premie direct aan ons of aan de verzekeringsmaatschappij. 


Vraagt u van ons diensten waarbij bovenstaande niet mogelijk is, dan maken wij hier vooraf afspraken met u over.  U weet dus altijd waarvoor wij honorering vragen en op welke wijze deze wordt betaald. 

Vraag ons naar de mogelijkheden

Selectie van aanbieders

De markt kent vele aanbieders van financiële producten en diensten. Op basis van een groot aantal factoren (zoals premie, polisvoorwaarden, maar zéker ook op gebied van schade - afwikkeling) hebben wij in de loop der jaren door onze ervaring een aantal uitstekende aanbieders voor onze relaties geselecteerd.


Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om producten bij één of meer verzekeraars onder te brengen. Geen enkele financiële instelling zoals een verzekeraar of bank heeft zeggenschap in onze onderneming. Wij zijn dus volledig ‘vrij’ in onze advisering!


Meer weten? Neem contact op

Persoonlijke aandacht

Bij ons bent u geen nummer. Bij advies, bemiddeling en zeker in geval van een onverhoopte schade, staat persoonlijke aandacht bij ons op nummer één. Direct contact en korte lijnen! Van Hulzen Verzekeringen helpt u graag met eventuele vragen en zoeken in overleg met u naar de gewenste antwoorden.


Om uw belangen te kunnen behartigen vragen wij u een aantal persoonsgegevens te verstrekken. Uiteraard wordt hier zorgvuldig mee omgegaan en worden deze enkel gebruikt voor een te verlenen dienst.

Bekijk onze privacyverklaring

Wat verwachten wij van u?

 • Verstrek ons, ook voor uw eigen belang, juiste en volledige gegevens. Als achteraf blijkt dat dit onjuist of onvoldoende blijkt, kan het zijn dat de verzekeraar bij schade gerechtigd is deze niet of niet geheel te vergoeden.
 • Wij vragen u (tussentijdse) wijzigingen m.b.t. persoonlijke omstandigheden en/of m.b.t. de verzekerde zaken aan ons, of aan de betreffende verzekeraar, door te geven of te bespreken. 
 • Controleer de ontvangen verzekeringsbescheiden altijd. Uiteraard doen wij dit ook voor u, echter kunnen er altijd onbedoeld fouten of misverstanden optreden.
Help mij bij het maken van mijn keuze

Lidmaatschap en registraties

KiFiD logo

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u toch een klacht? Laat het ons weten. U kunt ook contact opnemen met het Klachteninstituut. Ons aansluitnummer is 300011036.

AFM logo

Autoriteit Financiële Markten is de toezichthouder op de financiële markten en ondernemingen. Ons kantoor is geregistreerd onder nummer 12016265.